Tõsta oma tiim tippliigasse meeskonna coachingu toel

MIS ON MEESKONNA COACHING?

Meeskonna coaching on protsess, mille eesmärk on oluliselt parandada tiimi tulemuslikkust ja arendada turvalisi ning usalduslikke suhteid. Aitan teil avada meeskonna potentsiaali, avardades võimalusi ja vähendades takistusi. Protsess on praktiline, sest lahendate just oma tiimi reaalseid väljakutseid. Selle kasu on püsiv ja selgelt mõõdetav.

Merle Viirmaa juhtimiskoolitused, juhtimiscoach

Olen kogenud TEAM COACHING INTERNATIONAL™ sertifitseeritud tiimcoach

Kuidas meeskonna coaching töötab?

Coaching on protsess, mille esimeses etapis kaardistab meeskond hetkeolukorra ja seab eesmärgid, millist muudatust ning millise aja jooksul saavutada soovib. Järgnevad coachingusessioonid on suunatud lahenduste leidmisele, tegevuskava koostamisele ja elluviimisele. Coachingu sessioonide käigus arendab meeskond oma koostöövõimet, pühendumist ja võtab vastutuse, et saavutada püstitatud eesmärgid. Protsessi viimases osas mõõdetakse muudatust.

Millised mudeleid ning lähenemisi kasutan?

Kasutan selleks üht maailma tunnustatuimat meetodikat – Team Coaching International ™ teamidiagnostikat ja -coachingu praktikat. Selle unikaalse arengukiirendi kõrge tulemuslikkus baseerub 20 aastasel kogemusel rohkem kui 1000 tiimiga. Need tiimid on ise hinnanud, et nende tulemuslikkus ja koostööoskused on coachingu tulemusel kasvanud 20%. Sealjuures vaid 15% hindab end enne meeskonnacoachinguga alustamist kõrge tulemuslikkusega meeskonnaks.

Milles seisneb Team Coaching International ™  edu?

TCI coaching meeskonnatöö koolitus pühendub võrdselt ärilahenduste ja meeskonna dünaamika parandamisele.

The Team Diagnostic™ mudel on ehitatud kahele eeldusele:

  • Meeskond eksisteerib, et teha tulemusi.

  • See, kuidas meeskonnaliikmed omavahel koostööd teevad, mõjutab nii tulemuste kvaliteeti kui ka töörõõmu ja meeleolu.

The Team Diagnostic™ mudel mõõdab kaht fundamentaalset meeskonna mõõdikut: produktiivsust ja positiivsust.

  • Produktiivuse tugevused toetavad meeskonda tulemuste saavutamisel: ülesannete täitmisel ning eesmärkide fookuses hoidmise kursil püsimisel. Need on : JOONDUS, EESMÄRGID JA STRATEEGIAD, VASTUTUS, PROAKTIIVSUS, OTSUSTAMINE, RESSURSID, LEADERSHIP

  • Positiivsuse tugevused keskenduvad meeskonnaliikmete omavahelistele suhetele ja meeskonna kui süsteemi vaimule ja õhkkonnale. Need on : USALDUS, LUGUPIDAMINE, SÕBRALIKKUS, KOMMUNIKATSIOON, KONSTRUKTIIVNE KOOSTOIMIMINE, MITMEKESISUSE VÄÄRTUSTAMINE, OPTIMISM

Kuidas mina teid teamcoachina aitan?

Lisaks TCI ™ diagnostikale ja metoodikale toon mina koostöösse tippcoachi kogemuse ja coachinguoskused.

Pikk kogemus juhi,  coachi ja coachide koolitajana on kujundanud mahuka tööriistakasti ning oskuse ja paindlikkuse sealt teie tiimile parim leida.

Olen saanud tagasisidet, et üks minu tugevustest coachina on turvalise mõtlemiruumi loomise oskus.

Kuidas edasi?

Saame tuttavaks, tutvustan lähemalt meeskonna coachingu võimalusi ja annan sulle tasuta ligipääsu Team Leader View™ tööriistale, millega saad diagnoosida 14 teami efektiivuse mõõdikut ning otsustada, kas TCI ™ metoodika on parim sinu meeskonna tulemuslikkuse tõstmiseks.