Individuaalne juhtimiscoaching

1:1 juhtimiscoaching on kõige personaalsem õppimisviis, mille fookuses on muutus.

Sina sõnastad eesmärgi, mida täpselt saavutada või kuhu personaalselt või professionaalselt kasvada soovid. Mina aitan sul sinna jõuda. Turvaliselt ja kiiremini kui üksinda.

Mis on juhtimiscoaching?

Juhtimiscoaching on arengumeetod, kus keskendume nii sinu individuaalsele arengule kui professionaalsetele eesmärkidele. See lähenemisviis põhineb muutuste kiirendamisel ja süvendamisel, aidates sul selgitada enda eesmärke ja saavutada neid efektiivsemalt ja turvalisemalt.

Millist kasu saad minust kui juhtimiscoachist?

Olen kaasamõtleja, pakun kõrvaltvaataja pilku, teisi perspektiive, aitan luua selgust, esitan väljakutse mõttemustritele ja eeldustele. Olen sulle usaldusväärne partner, kes pakub sulle uusi perspektiive ja toetab otsuste tegemisel. Tänu coachi abile on sul võimalik saavutada kiiremaid ja jätkusuutlikumaid tulemusi. Lisaks aitan sul hoida fookust eesmärkidel, pakkudes samal ajal toetust ja motivatsiooni.

Kuidas juhtimiscoaching töötab?

Juhtimiscoachingu protsess algab eesmärkide, mida soovid saavutada, sõnastamisega. Olgu need seotud karjääri, meeskonna juhtimise või isikliku kasvuga. Juhtimiscoach toetab sind nende eesmärkide poole liikumisel. Erinevalt traditsioonilisest mentorlusest, juhtimiscoach ei ütle sulle, mida teha, vaid aitab avardada sinu vaatenurki ja toetab valikute tegemisel.

Kuidas mina sind juhtimiscoachina aitan?

Loon sulle turvalise mõtlemisruumi: kuulan, jälgin, küsin, peegeldan. Hinnanguvabalt. Coachinguprotsessis loon ma sulle turvalise keskkonna, kus on ruumi avatud ja hinnanguteta suhtluseks. See hõlmab aktiivset kuulamist, küsimuste esitamist, peegeldamist ja vajadusel ka väljakutsete esitamist sinu mõttemustritele. Tööriistade ja lähenemiste valikul lähtun sinu isiklikest ja professionaalsetest vajadustest, et tagada parim võimalik tulemus.

Milliseid tehnikaid juhtimiscoachingus kasutatakse?

Juhtimiscoachingus ei ole ühte kindlat lähenemist, mis sobiks kõigile. Seetõttu kasutan ma lähenemisi, mis on kohandatud vastavalt sinu vajadustele. Need meetodid võivad hõlmata erinevaid eneseanalüüsi tööriistu, mõtlemismudeleid ning strateegilise planeerimise elemente, et aidata sul saavutada soovitud tulemusi.

Millised on minu eripärad ja mis mudeleid ning lähenemisi kasutan?

Ma ei usu „one size fits for all“ tüüpi coachingusse. Pean oma tugevuseks suurt tööriistakasti ja paindlikkust erinevate lähenemiste kasutamisel. Mind enim mõjutanud (töö)kogemuste ja õpingute kohta loe täpsemalt – juhtimiscoach Merle Viirmaa lehelt siit.

Mida mina sinult juhtimiscoachingusse tulles ootan?

Tahet, distsipliini, pingutust, valmisolekut ebamugavust taluda.

Juhtimistreenerina ma ei ütle, mida teha või kuidas peaksid oma meeskonda või ettevõtet juhtima, ma toetan sind valikute laiendamisel, eeliste ja riskide kaalumisel ning elluviimisel. Teisisõnu loon sulle eeldused olla parim võimalik juht, sina valid, mida sa täpselt teed ja muudad. Teadlikkus võimestab ja suurendab enesekindlust, et viia ellu muudatusi.

Juhtimiscoaching on jõuline tööriist, mis aitab juhtidel ja professionaalidel realiseerida võimekust ja parandada juhtimisoskusi. See on investeering isiklikku ja professionaalsesse arengusse, mis toob kaasa püsivaid muutusi ja paremaid tulemusi.

 

Tundsid ära mõne oma isikliku arenguvajaduse väljakutse? Kui oled valmis kasvama ja vajad sel teel kaasamõtlejat, fookuse hoidjat ning selguse loojat, siis võta minuga ühendust.

Helista mulle numbril +372 5084117 või saada e-kiri merle@merleviirmaa.ee!

Tutvu ka teiste teenustega!

Soovitused

Et jõuaksime selgusele, kas oleme üksteise jaoks head koostööpartnerid, on esimene tutvumiskohtumine tasuta.

Võta ühendust ja lepime kokku personaalse plaani.

Helista mulle numbril +372 508 4117, saada e-kiri merle.viirmaa@gmail.com või kasuta allolevat vormi.

    SAMAL TEEMAL MINU BLOGIST...

    Merle Viirmaa: Mentorcoaching

    Merle Viirmaa: ülementordatud ja alasponsoreeritud

    Merle Viirmaa: ülementordatud ja alasponsoreeritud 890 780 Merle Viirmaa
    Merle Viirmaa: Mentorcoaching

    Kuidas teada, millal on juhina õige aeg lahkuda?

    Kuidas teada, millal on juhina õige aeg lahkuda? 890 780 Merle Viirmaa

    Merle Viirmaa: palun mulle üks sõbralik müks

    Merle Viirmaa: palun mulle üks sõbralik müks 1024 683 Merle Viirmaa

    Korduma kippuvad küsimused

    Executive coach aitab Sul saada paremaks juhiks, toetab eesmärkideni jõudmist ja organisatsiooni kasvu.

    Coaching on mõtlema innustav ning loominguline partnerlus, mis aitab Sul avastada ja rakendada isiklikku ja tööalast potentsiaali. Toetan Sind fookuse seadmisel ja hoidmisel, aitan luua selgust ning avastada uusi võimalusi ja vaatenurki. See on kõige personaalsem õppimisviis.

    Juhi coaching on alati kaudselt ka kogu organisatsiooni coaching.

    • Ei õpeta ega anna nõu
    • Ei nõusta ega vii läbi teraapiat
    • Ei paranda vigu
    • Ei juhi elluviimist
    • Ei ole mentoriks
    • Coach ei pane paika rada ega suuna inimese teekonda
    • Coach aitab Sul hoida käsi roolil nii, et saaksid paremini sõita ja edukalt pärale jõuda